Mooi weer, geslaagde Paasrit.

Mooi weer, geslaagde Paasrit.

Met een heerlijk zonnetje startte de Paasrit vanmorgen.

Na een kopje koffie ging de eerste deelnemer van start om een korte of lange route te volgen, onderweg wat vragen te beantwoorden, maar vooral te genieten van het mooie menweer.

Klaar voor de start.

Vanaf het clubterrein ging het naar Eefde waar we via de Rustoordlaan richting Zutphen gingen, dit was mogelijk omdat in half Eefde de wegen opengebroken zijn waardoor “normaal” verkeer niet mogelijk was.

Via Meijerinkstraat en Mettrayweg de rondweg over en richting uiterwaarden, net hiervoor splitste de route in een kort traject via de Domineesteeg en een lang traject door de Ravenweerdswaarden om weer samen te komen op de Ravenweerdsweg.

Met tweespan, enkelspan, marathonwagen of sulky, plezier van groot tot klein.

Daarna door Gorssel richting Veldhofstraat en oversteken bij de Zessprong, of is het Zevensprong? Nou ja, in ieder geval enorm druk daar, weer naar het clubterrein.

En dan zit het er al weer op, wat oude bekenden, lang niet gezien door de Coronaperikelen, maar wiens interesse gewekt was doordat de route bijna door hun voortuin liep, op het terrein en dan even bijpraten onder het genot van een bakje soep.

Dan de vragen allemaal checken, hebben we de juiste antwoorden en wie heeft er gewonnen.

Helaas is er iemand zo onsportief geweest om twee vragen, geplaatst aan de Veldhofstraat, weg te halen waardoor er slechts 16 vragen beantwoord konden worden.

hieronder de vragen en juiste antwoorden, zodat je zelf kunt kijken welke je goed en welke je fout had.

En de winnaar ? Ach, mee doen is belangrijker dan winnen, en iedereen is toch winnaar met zulk fantastisch weer.

Wilt u de route nogmaals rijden of was u verhinderd maar wilt u de route alsnog rijden, klik hieronder:

En het bleef nog lang gezellig: