lid worden

Lid of donateur

U kunt zich op twee manieren bij Achter ’t Peerd aansluiten. U kunt lid worden van de vereniging ongeacht of u zelf wel of niet ment. Bij een lidmaatschap hebt u ook stemrecht op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering en kunt u meebeslissen over de richting die de vereniging inslaat. Als u niet ment en geen stemrecht hoeft kunt u de vereniging ondersteunen als donateur. U bent dan altijd van harte welkom op onze activiteiten en clubavonden en natuurlijk kunt u zich als vrijwilliger inzetten voor de vereniging.

Leden kunnen ook deelnemen aan de menlessen, zie de informatie over de lessen.

KNHS lidmaatschap en startpas voor officiële wedstrijden

Menvereniging Achter ‘t Peerd is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Federatie (KNHS). Wanneer u rijdend of niet-rijdend lid bent melden wij u automatisch aan als lid van de KNHS. Als lid van de KNHS bent u zowel op als rondom uw paard/pony verzekerd en kunt u gebruik maken van verschillende kortingsacties op o.a. evenementen en ruitersportartikelen. Wanneer u wedstrijden wilt rijden dient u lid te zijn van de KNHS en in het bezit te zijn van een startpas. Deze kunt u bij de KNHS aanvragen via www.mijnknhs.nl. De KNHS heeft ook een handige app beschikbaar met een aantal handige functionaliteiten zoals de wedstrijdkalender, inschrijfmogelijkheid voor wedstrijden, uw klasseringen en startpassen en een paardenzoeker.

Contributie 2021

Lidmaatschap: De contributie bedraagt 50,00 euro per jaar.

Dit is exclusief dressuurles op dinsdagavond eens in de 2 weken in het zomerseizoen en winterlessen om de week in het winterseizoen en is exclusief lidmaatschap KNHS.

Het lidmaatschap van de KNHS is € 25,00 (u kunt echter al lid zijn van de KNHS via uw koetsiersbewijs of via een andere vereniging. U betaald dan geen lidmaatschap KNHS)

Donateur: Bijdrage vanaf 25 euro per jaar.

U wilt lid of donateur worden van Achter ’t Peerd ?

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  Lidmaatschap*:

  Voorletter(s)*:
  Tussenvoegsel:
  Achternaam*:

  Geslacht*:

  Geboortedatum*:

  Adres*:
  Postcode*:
  Woonplaats*:

  Telefoonnummer*:

  E-mailadres*:

  KNHS lidmaatschapnummer:

  Menner*:

  Deelname aan menlessen:

  Ik ben in het bezit van*:

  Opmerking(en):

  * is een verplicht veld om in te vullen