Nachtrit 27 Augustus 2022

Nachtrit Zutphen 27 augustus 2022              

Ook dit jaar zal onder de naam Nachtrit weer een rit voor authentiek gerij gehouden worden. De rit zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus 2022.

Dit jaar zal er wederom geen jurering plaatsvinden.

Net als vorig jaar zijn er voor de deelnemers aan deze Nachtrit geen kosten verbonden. Een vrije gift is uiteraard van harte welkom.

Onderstaand treft u de voorlopige tijdsplanning aan: 

  • Vanaf 16.00 welkom op de parkeerplaats
    • Bij aankomst is er voor iedereen een kop koffie / thee en broodjes beschikbaar
  • Rond 18.00 gaan wij vertrekken voor een rondrit van ongeveer 27 kilometer door het mooie buitengebied van Zutphen. Wij gaan dit jaar naar Gorssel. In de route bevinden zich een aantal spoorwegovergangen.
  • Na de tweede rust, als de schemering invalt, zo rond 21.30 uur vertrekken wij met brandende kaarsen in de koetslampen voor een rondrit door de binnenstad van Zutphen.

Op zowel de eerste als tweede rust wordt u als deelnemer goed verzorgd in de vorm van een hapje en drankje. Bij terugkomst zal voor iedereen ons beroemde broodje gebakken ei met liefde worden bereid door onze vrijwilligers.

De rit is opengesteld voor authentiek gerij en replica’s en ook dit jaar hanteren we een maximum van 25 deelnemers, wees er snel bij om zeker te zijn van een startplaats voor dit unieke evenement. Inschrijven kan met behulp van het inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dirrie Ilbrink via e-mailadres nachtritzutphen@achtertpeerd.nl

Tot 27 augustus

Route: (scroll naar beneden.