Nachtrit 28 Augustus 2021

Nachtrit Zutphen 28 augustus 2021              

Na een jaar van afwezigheid in verband met Corona hopen wij dit jaar voor de 15e keer de Nachtrit Zutphen een rit voor authentiek gerij te organiseren.

Van de Gemeente Zutphen hebben wij onder voorbehoud de toezegging gekregen dat als de dan geldende RIVM regels het op dat moment toestaan de Nachtrit verreden mag gaan worden.

De rit zal plaatsvinden op zaterdag 28 augustus 2021. Wij zijn nog in overleg ten aanzien van de  parkeerterrein van waar wij kunnen starten. Het is de bedoeling om net als andere jaren te starten op de parkeerplaats naast de Hanzehal te Zutphen.

Dit jaar zal er geen jurering plaatsvinden.

Omdat het de 15 keer is dat wij dit organiseren zijn er voor de deelnemers aan deze Nachtrit geen kosten verbonden. Een vrije gift is uiteraard van harte welkom.

Onderstaand treft u de voorlopige tijdsplanning aan: 

  • Vanaf 16.00 welkom op de parkeerplaats
    • Bij aankomst is er voor iedereen een kop koffie / thee en broodjes beschikbaar
  • Rond 18.00 gaan wij vertrekken voor een rondrit van ongeveer 20 kilometer door het mooie buitengebied van Zutphen.
  • Na de tweede rust, als de schemering invalt, zo rond 21.30 uur vertrekken wij met brandende kaarsen in de koetslampen voor een rondrit door de binnenstad van Zutphen.

Op zowel de eerste als tweede rust wordt u als deelnemers goed verzorgd in de vorm van een hapje en drankje. Bij terugkomst zal voor iedereen ons beroemde broodje gebakken ei met liefde worden bereid door onze vrijwilligers.

De rit is opengesteld voor authentiek gerij en replica’s en ook dit jaar hanteren we een maximum van 25 deelnemers, wees er snel bij om zeker te zijn van een startplaats voor dit unieke evenement. Inschrijven kan met behulp van het inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dirrie Ilbrink via e-mailadres nachtritzutphen@achtertpeerd.nl

Tot 28 augustus