Agenda / Evenementenkalender 2024/2025

Hieronder vindt u  de voorlopig geplande activiteiten. Hier kan eventueel nog wat aan veranderen of worden toegevoegd. Dus kijk regelmatig op deze agenda voor de laatste data en activiteiten.

Wilt u ook eens wat organiseren, schroom niet en neem contact met ons op en wij, het bestuur, helpen u graag verder en de deelnemers zijn u op voorhand al bijzonder erkentelijk voor datgene dat u wilt gaan organiseren.

Voor alle activiteiten, wedstrijden, ritten of evenementen georganiseerd door Menvereniging Achter ’t Peerd gelden regels, voorwaarden en bepalingen. Deze kunt u via deze link terugvinden. Door deelname aan een activiteit, evenement of rit, verklaart deelnemer de regels, voorwaarden en bepalingen te hebben gelezen en akkoord te gaan aan de gestelde regels, voorwaarden en bepalingen tevens ten aanzien van aansprakelijkheid.

Clubavonden

Iedere dinsdagavond van april tot en met begin september worden er menlessen gegeven, aanvang 19.00 uur. 
Deze lessen vinden plaats in twee of drie groepen. De even weken de ene groep en de oneven weken de andere groep. Voor wat betreft de groepsindeling, raadplaag de website. Voor de groep die geen menles heeft, worden op de dinsdagavonden meestal vaardigheidsproeven opgebouwd, maar ook andere activiteiten kunnen op verzoek van de menners georganiseerd worden.