Geweldige Nachtrit

Geweldige Nachtrit

Onder perfecte omstandigheden is de Nachtrit verreden, niet te warm, niet koud, klein briesje, ideaal voor mens, paard en muildier.

Dankzij onze vrijwilligers is het weer mogelijk geweest de Nachtrit te organiseren, ’s middags broodjes smeren, catering opbouwen en om 16.00 uur gereed voor de gasten.

Rond 18.00 uur richting Eefde en dan kun je het nog zo perfect gepland hebben, dan ligt de weg op de route er uit, dus beetje improviseren en door. Langs het Spijk, waar de bewoners langs de route genieten van de koetsen.
Verder naar Gorssel, beetje stof op de zandwegen, veel publiek langs de route en ook bij de Borkel de bewoners buiten zittend en genieten van het gerij.

Pauze voor mens en dier met een hapje en drankje op de Roskamweide en dan het tweede deel van de buitenroute weer naar Zutphen. Op de Zaadmarkt nog een kleine plaspauze en een hapje, de verlichting ontstoken en in het donker door de oude binnenstad van Zutphen.

En aan alles komt een eind om 22.30 uur weer op het startterrein bij de Hanzehal waar de traditionele broodjes met ei weer vers gebakken klaar stonden.
Dan uitspannen en onder het genot van een bakje soep, een extra broodje ei en een drankje napraten over de geweldige rit, de perfect organisatie ( diverse deelnemers roemden de verkeersregelaars, die zorgden voor een veilige rit) en de belofte volgend jaar weer van de partij te zijn.

Iedereen, vrijwilligers, van routeplanner, secretariaat, verkeersregelaars, cateringdames en last but not least, de “poepscheppers” en natuurlijk de deelnemers, die aan deze geweldige dag/ nacht hebben meegewerkt, Hartelijk dank!

Zonder jullie is een evenement als dit niet mogelijk.

Foto’s: Willem Hamer, wilt foto’s gebruiken of zelf verkrijgen, neem contact op met ons.

Meer foto’s op: https://www.achterhoekfoto.nl/viewer/8135/nachtrit-zutphen

Foto’s: kleine blaar: fam. Wolters (voor info of verkrijgen van de foto’s: kleineblaar@outlook.com )

Hier nog een link naar een mooi YouTube filmpje van de heer Roel Meijerink: https://www.youtube.com/watch?v=EwnzpMZCSJY

En nog meer foto’s van www.amandamelchior.nl op: https://www.oypo.nl/D9ABA9B08B0766E1
https://imgpile.com/album/RxZ9L , neem contact op met Amanda als u de foto’s zelf wilt hebben.

Heeft u ook foto’s gemaakt en wilt u deze met ons delen, neem contact met ons op.