De SWM 2023 zit er weer op.

De SWM 2023 zit er weer op.

Ondanks een enkel buitje tijdens de Dressuur en Vaardigheid op Zaterdag, toch allemaal blije gezichten, eerst enkele jaren gedwongen door Corona en vorig jaar door ons slecht gezinde weergoden, de SWM moeten afgelasten, konden we dit jaar weer van start.

Zoals vermeld, Zaterdag begonnen met de dressuur en vaardigheid in de regen, maar met als motto, “slecht weer kennen we niet, alleen slechte kleding” startten de eerste deelnemers om klokslag half tien in de dressuur.

Daarna de vaardigheid en dan wachten op de uitslag.
En dan nog het terrein af, niet allemaal op eigen kracht, maar met hulp van een grote tractor kon iedereen die dit wilde toch het terrein verlaten.

Om 17.00 uur de briefing voor de Marathon op Zondag en dan voorbereidingen treffen voor de Marathon.

Overzicht van het terrein en enkele hindernissen.

Gelukkig geen drupje regen te bekennen, maar wel met een frisse zo niet koude wind ging de eerste deelnemer om 10 uur van start om een half uurtje later in de eerste hindernis te verschijnen.

En gedurende de dag bleken de weergoden ook iets goed te willen maken, het zonnetje kwam erbij en een beetje in de luwte van de cateringtent en frietkraam, was het nog best aangenaam.

Ook het toegestroomde publiek vermaakte zich opperbest en de stemming zat er goed in.

Maar aan alles komt een eind en met het nemen van de waterbak eindigde de marathon voor elke deelnemer.

Rens Egberink in actie in de laatste hindernis, de waterbak.

En nadat de rekenkamer alle uitslagen berekent had volgde de prijsuitreiking.
Zie voor de definitieve uitslagenlijst het kopje SWM en D& V op de website of op: https://www.hoefnet.nl/kalender-uitslagen-startlijsten/swm-eefde-2023/

Zo kwam er een einde aan een geweldig weekend waar we enkele jaren op hebben moeten wachten, maar niet voordat we alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, hebben bedankt;

Sponsoren, Terreineigenaren; Juryleden; Hindernisrechters; Vrijwilligers, Wedstrijdcommissie en onze Deelnemers heel Hartelijk Dank!
Zonder jullie is een SWM niet mogelijk!

We zien u allen graag weer op onze SWM 2024, Tot dan.

Zie voor spectaculaire foto’s ons fotoalbum , elders op de site.

Nb. Heeft u foto’s die u graag wilt delen, stuur deze dan naar: secretariaat@achtertpeerd.nl dan plaatsen we deze o.v.v. uw naam op onze website.