Tweede Paasdag naar de woonboulevard? Nee, lekker meerijden in de buitenrit.

Tweede Paasdag naar de woonboulevard? Nee, lekker meerijden in de buitenrit.

Ja, echt waar, we gaan het doen!
Op tweede paasdag 5 April willen we een buitenrit rijden.
Start van eerste deelnemer om 11.00 uur, individueel rijden, dus NIET achter elkaar aan maar d.m.v. een routebeschrijving.

Twee afstanden, korte route +/- 10 Km, lange route +/- 15 Km, door de mooie omgeving van Gorssel.(Het is altijd mogelijk de afstand naar eigen inzicht in te korten).
En indien de knollen nog niet op zijn, kunt u uw marathonvaardigheden laten zien in de beide geprepareerde hindernissen.


Start op clubterrein, kopje koffie aanwezig, geen terras en stoelen, dus koffiedrinken bij de / op de wagen.
Mondkapje bij afstand kleiner dan 1,5 m. (geldt niet voor paarden in tweespan, die mogen naast elkaar lopen zonder mondkapje).
Let op juiste manier van dragen:

Na afloop een hapje en een drankje, ook weer onder de voorwaarden dat we de regels in acht nemen, dus voldoende afstand en geen terras met stoelen.

Wilt u meerijden, geef u dan op ( Penningmeester@achtertpeerd.nl of bij één van de overige bestuursleden) onder vermelding van:
Naam;
Aantal personen;
Lange of korte route;
Mailadres (voor toezending van de starttijd).
Wilt u samen rijden met iemand, dat mag mits u voldoende afstand houdt, laat dit dan ook weten.

Dan maken we een indeling met starttijd zodat niet iedereen tegelijkertijd start en op het terrein aanwezig hoeft te zijn.

Laten we er een gezellige dag van maken en moge dit de start zijn van de (hopelijk) nog vele activiteiten die we willen organiseren.

Tot tweede Paasdag.