Geslaagde Koningsrit

Geslaagde Koningsrit

Ondanks dat het weer niet erg meewerkte hebben we toch een geslaagde Koningsrit verreden.

Alle deelnemers waren blij dat er weer iets mogelijk was, gekleed in Oranje, muts, hoed, sjaal en vlaggetjes aan de koets, ten slotte is onze koning bijna jarig, kon er gestart worden voor een kort en een lang traject.

De catering is er klaar voor.
Inspannen op het terrein.
Daarna beginnen met een kopje koffie en natuurlijk een oranje tompouce.
Van heinde en verre kwamen de deelnemers, zelfs van de overkant van de IJssel.
Maar ook van dichterbij, en laat u niet misleiden door de Eskimo muts, dit is toch echt onze Inge.
En ook de familie Rood met Willem- Alexander (undercover in de oranje overall) ontbrak niet.
Klaar voor de start……….

Om 10.30 uur startte de eerste deelnemer voor het lange traject en elke 5 minuten later de volgende, totaal 13 aanspanningen die door de omgeving van Gorssel hebben getoerd. Na de rit was er gelegenheid om nog twee hindernissen te proberen, waaronder de waterbak.

Omdat het niet al te warm was hebben slechts enkele aanspanningen gebruik gemaakt van de waterbak. Maar niet getreurd, de hindernissen staan er nog en ook de waterbak blijft gevuld, zodat u, indien u geen les heeft, deze alsnog a.s. dinsdag kunt proberen.

Dank aan alle deelnemers voor de grote opkomst, het was ouderwets gezellig, ondanks de Corona afstand die gehandhaafd moest worden.

En kon u er niet bij zijn ditmaal, treur niet, het voornemen is om op Hemelvaartsdag weer wat te organiseren. Houd de site in de gaten.